תאריכים לקורס יפורסמו בקרוב.
לפרטים נוספים על קורס צילום עם יומן מסע צרו איתנו קשר: 03-5639034
מפגש זום
היכרות עם ז'אנרים של צילום דוקומנטרי, אבחון סט הכישורים של הצלם הדוקומנטרי, היכרות עם פרויקטים דוקומנטריים של הצלמים המובילים בעולם.
קורס צילום דוקומנטרי בן 5 מפגשים, הוא קפיצה מהירה ומרתקת אל אחד הז'אנרים הכי מעניינים, ממלאים ומרגשים בצילום, המצריך יצירתיות, תגובה מהירה ורגישות לסיטואציות אנושיות. הקורס מיועד לחובבי צילום, המעוניינים להרחיב את סט היכולות שלהם וללמוד להתמודד עם סיטואציות אנושיות, על ידי שילוב התמקצעות טכני, יכולת אבחנה משופרת והתנהלות נכונה.
הקורס מתחלק להרצאות ושיעורים תיאורטיים לעומקו של הז'אנר שיתקיימו בזום, לצד תרגול מעשי ומשימות צילום בשטח.
תאריכים לקורס יפורסמו בקרוב.
לפרטים נוספים על קורס צילום עם יומן מסע צרו איתנו קשר: 03-5639034
מפגש זום
היכרות עם ז'אנרים של צילום דוקומנטרי, אבחון סט הכישורים של הצלם הדוקומנטרי, היכרות עם פרויקטים דוקומנטריים של הצלמים המובילים בעולם.
מפגש מעשי בשטח
הבנת הלוקיישן, חיבור בין המגבלות הטכניות לחשיבה היצירתית. בשיעור זה נתרגל את בניית הסיפור הדוקומנטרי שלנו במרחב אורבני. השיעור ייערך בחוץ (הפרטים יינתנו במהלך הקורס).
מפגש זום
ביקורת עבודות של התרגול המעשי, סקירת סגנונות וגישות שונות של צלמי דוקו מובילים.
מפגש מעשי בשטח
תרגול שימוש ורסטילי בעדשות ביחס לנושא המצולם, השפעתן על הקומפוזיציה ופיתוח החשיבה הצילומית בראיה דוקומנטרית. השיעור ייערך בחוץ (הפרטים יינתנו במהלך הקורס).
מפגש זום
ביקורת עבודות של התרגול המעשי, המשך סקירת סגנונות וגישות צילום שונות וסיכום החומר הנלמד בקורס.
טל שחר הוא צלם עיתונות ופורטרטים המצלם עבור עיתונים, מגזינים ולקוחות מסחריים בארץ ובעולם. מאז שנת 2002 נמנה עם הצלמים הבכירים של ידיעות אחרונות ופועל במרחב שבין עיתונות דוקומנטרית לצילום מסחרי. לאורך השנים צילם מאות אירועי ספורט, סיפורים עיתונאיים בעלי חשיבות היסטורית ודיוקנאות רבים של גיבורי תרבות, פוליטיקאים ואנשי רוח.
עבודותיו התפרסמו במגזינים ישראלים כמו 7 ימים, 7 לילות, בלייזר ולאישה, ובעיתונות הבינלאומית לרבות דר שפיגל, הסאן, אינטיים ספורט והדיילי מירור. טל מצלם קמפיינים עבור חברות מסחריות מובילות במשק וצילומי תדמית של אומנים מוכרים, וצילומיו מהווים חלק אינטגרלי מהלקסיקון הוויזואלי הישראלי ואף זכו פעמים רבות להערכה בתחרות צילומי העיתונות "עדות מקומית".